Hjem > Spare Penger > Spare Penger - Gratis Ting
 
 

Spare Penger på Gratis Ting
 
 
Det finnes mange muligheter til å spare penger. I denne artikkelen presenterer vi en del muligheter til å spare penger på gratis ting. Foruten gode tilbud, rabatter og lignende er gratis ting en god mulighet for deg som ønsker å spare penger.

Hvorfor du får gratis ting
Du lurer muligens på hvorfor noen tilbyr deg gratis ting. Det er ganske enkelt fordi det er en del av markedsføringen til forskjellige bedrifter og andre aktører. Det kan for eksempel være at du får et gratis forbruk av omega3 i 2 mnd. Dette vil du spare penger på, men de som gir deg dette gratis har naturligvis en grunn til å gi vekk ting gratis. De håper naturligvis at du blir så fornøyd med ditt gratis produkt at du vil begynne å kjøpe dette. Bedrifter gir også vekk gratis ting for å bygge en merkevare. Dersom du får gratis produkter fra et firma vil du sannsynligvis få en positiv oppfatning av dette firmaet, en oppfatning du deler med andre.

Fordeler med gratis ting
Fordelene med gratis ting er åpenbare. Du kan spare penger, faktisk en god del penger. Det er ikke noe å tape på å motta gratis ting og det er ingen risiko forbundet med dette. Det eneste du må huske på er å avbestille eventuelle sendinger, dersom dette inngår i avtalen. Dette er for eksempel vanlig dersom du mottar gratis bøker fra en bokklubb. Dersom du husker dette er det bare å sette i gang å skaffe seg gratis ting for å spare penger. Det kan være ting du har behov for, eller det kan være nye og spennende gratis ting som du ønsker å forsøke. Vær oppmerksom på at du i noen tilfeller må betale noen kroner i frakt for å få tilsendt gratis ting.

Anbefalte Gratis Ting!

Her er noen muligheter til gratis ting, gaver og produkter fra våre samarbeidspartnere. Vi vil fortløpende legge ut nye muligheter til å spare penger når vi kommer over gode muligheter til gratis ting.


 
Gratis Bøker
Her kan du få 3 valgfrie gratis bøker fra Cappelen & Damm. Du kan velge fritt mellom et stort utvalg av nye og populære titler. Melder du deg inn i Bestselgerklubben nå sender de deg også en Rosendahl vannkaraffel + 2 glass som velkomstgave. Det er ingen videre kjøpeplikt for å kunne motta gratis bøker og dermed er det bare å sette i gang. Dersom du ikke ønsker bøkene selv, så husk at bøker er en perfekt gave. Dermed kan du spare gode penger. Her kan du velge dine gratis bøker.

Gratis Avis
Nå har du mulighet til å få gratis avis i 3 uker. Du får Dagsavisen hjem i postkassen helt uten kostnader. Dette er et gratis tilbud som er helt uten leveringskostnader eller andre vilkår. Forsøk en anerkjent avis helt gratis i 3 uker. Her kan du bestille din gratis avis. Det er også mulig å få tilsendt en annen avis helt gratis i 3 uker. Dersom du ønsker Klassekampen gratis tilsendt trykker du her.


Gratis til Printeren
Fra Inkclub kan du nå få gratis tilbehør til din printer. Velg mellom en pakke gratis fotopapir eller en gratis blekkpatron. Du får din gratis gave tilsendt uten omkostninger, så her er det ikke noe å tape. Benytt denne muligheten til å spare penger og få ditt gratis tilbehør til din printer. Her kan du bestille din gratis gave.

Gratis Herreundertøy
Fra Tono international kan du nå få gratis boksershorts eller truse. Tono er kjent for kvalitet og meget behagelig undertøy fremstilt av naturmaterialer. Dette er gratis undertøy med god kvalitet og perfekt passform. Spar penger og bestill ditt gratis undertøy i dag. Vi gjør oppmerksom på at porto på kr 29,50 må betales. Her kan du bestille gratis undertøy.

Gratis T-skjorte
Her har du et kjempetilbud. Få en gratis t-skjorte med eget design. du velger selv stil, farger, bilde, med mer. Vistaprint printer din gratis t-skjorte og sender deg denne i posten. Benytt muligheten til å få en eksklusiv t-skjorte. Her kan du bestille din gratis t-skjorte.

Gratis Sokker
Her kan du få gratis Supersocs som sitter perfekt på føttene. Dette er sokker for alle som plages med fotsvette, eller som er aktive. Her kan du spare penger og få sokker som holder føttene friske. Dette er en gratis gave som vi virkelig anbefaler. Her kan du bestille dine gratis sokker.


Gratis fra Hobbyklubben
Nå kan du få en flott gratis gave fra Cappelen Damms Hobbyklubben. Du kan få to gratis valgfrie bøker, samt en flott gratis materialpakke. Dette er midt i blinken for nå når høst og vinter nærmer seg. Nå får du også 2 gratis ekstrapremier. Bestill din gratis gave her.

Gratis Omega 3
Fra Biosoft kan du nå få gratis Omega 3 i en hel måned. Detter er Omega 3 som er fremstilt av høykvalitets, konsentrert fiskeolje og som har forebyggende effekt. Benytt muligheten til å spare penger og motta gratis Omega 3. vi gjør oppmerksom på at porto må betales. Bestill din gratis Omega 3 her.

Gratis slankepiller
Du har nå muligheten til å motta gratis CLA slankepiller. Dette er slankepiller som øker forbrenningen og kan redusere fettprosenten i kroppen. CLA 80 pluss er en ny og sterkere slankepille som du nå kan få gratis. Porto kommer i tillegg. Her kan du bestille gratis slankepiller.

Gratis for magen
Nå kan du få gratis hjelp til en balansert mage. Kapsolact mage er en kapsel som hjelper deg til en balansert mage. Nå kan du få hele 2 måneders forbruk gratis. Dette er en særdeles god mulighet til å spare penger, samt få en bedre hverdag. Her kan du bestille gratis kapsler.