Hjem > Tjene Penger På Nett > Tjene Penger - Anbefalt
 
Tjene Penger På Nett - Skriv Blogginnlegg
 
 
Det finnes flere gode muligheter til å tjene penger på å skrive. En av de beste mulighetene er å skrive blogginnlegg for andre. Du behøver ikke din egen blogg og du behøver ikke å være spesielt flink i engelsk.

For å kunne tjene penger på denne måten skal du rett og slett skrive blogginnlegg som blir postet på forskjellige blogger. Vi kan gjerne bruke betegnelsen korte artikler, fordi dette ikke er det mange forbinder med blogginnlegg. Dette er ikke innlegg om følelser, meninger og lignende. Denne muligheten til å tjene penger på nett krever informative artikler. Der er ikke vanskelig og betyr ganske enkelt at du skal skrive om et bestemt emne. Du kan for eksempel tjene penger på å skrive om joggesko, Nike treningsklær, slankepiller, trening, dataspill, bøker, med mer. Kort sagt er det mulig å tjene penger på å skrive om de aller meste.

Hvem betaler?
For å kunne tjene penger på nett, må det være noen som vil betale for dine tjenester. Det er faktisk dette punktet som gjør denne muligheten svært god. Det vil alltid være et konstant behov for denne typen artikler og dermed vil du kunne tjene penger på skrive i lang, lang tid. De som betaler for slike blogginnlegg er selskaper, personer og andre som driver blogger. Det vil si store og seriøse blogger som har et bestemt formål. Vi benytter et eksempel for å vise hvorfor dette er en god mulighet for deg som ønsker å tjene penger på nett.


 
Eksempel
James har flere blogger og nettsider som omhandler kredittkort. Dette er noe han arbeider med på fulltid, og han tjener allerede svært godt. Det skyldes at hans blogger er skrevet på engelsk og markedet for kredittkort er vanvittig stor. På sidene sine tjener han penger på å videreformidle søknader om kredittkort, noe som er en god men krevende mulighet til å tjene penger på nett. For å kunne tjene mer penger behøver James flere beøkende på sine blogger, han behøver mer trafikk. Det kan han få gjennom dyre annonser, men han kan også få det gjennom Google og lignende sider.

Trafikk fra søkemotorer som Google er svært mye verdt og arbeidet med å få slik trafikk kalles gjerne søkemotoroptimalisering. Det vil si at man arbeider for å oppnå best mulig plassering på søkeresultater for Google. Det er flere faktorer som er viktige for å oppnå slike plasseringer, men en av de viktigste er å ha mye og godt innhold. Det er her dine muligheter til å tjene penger på nett ligger.

James behøver hundrevis av artikler om kredittkort og ham betaler gjerne for disse. Det gjør han fordi en god plassering oss Google vil gi ham vanvittig gode inntekter. Det skyldes som nevnt at det ligger svært mye penger i et søkeord som kredittkort. James ønsker artikler om fordeler med kredittkort, om forskjellige kredittkort, om hvor du kan bruke kredittkort etc.

Kvalifikasjoner
Muligheten til å tjene penger på å skrive blogginnlegg er altså gode. Dette er som nevnt bare et eksempel og det kunne like gjerne ha vært artikler om sko, sminker eller andre ting James ønsket. Når det gjelder kvalifikasjoner, er det faktisk ikke så mye som kreves. Denne muligheten til å tjene penger på nett er desidert best dersom du kan levere engelske blogginnlegg, noe alle kan gjøre bed å benytte et gratis oversettelsesprogram som Google translate.

Bortsett fra dette vil du måtte kunne det mest grunnleggende om søkemotoroptimalisering. Det er imidlertid ikke mye du må lære deg og en liten halvtime er mer enn nok. De nettsidene som tilbyr denne muligheten til å tjene penger på nett, vil gi deg nødvendig informasjon. I artikkelen søkemotoroptimalisering finner du også informasjon om dette. Det viktigste er ganske enkelt å benytte nøkkelord i de blogginnleggene du skriver. For James er det viktigste nøkkelordet kredittkort.

En god mulighet
En liten oppsummering av denne muligheten til å tjene penger på nett gir odd følgende. Mulighetene er gode og for å kunne tjene penger på blogginnlegg, skal du ganske enkelt skrive artikler om et bestemt emne, hvor du benytter et eller flere nøkkelord. Slike innlegg vil vanligvis være på 4-600 ord, men du vil få oppgitt all nødvendig informasjon.


 
 
Ikke vankselig
Du kan for eksempel få en forespørsel som dette. Kan du skrive 3 artikler om sportsutstyr for meg? Artiklene skal være på ca 500 ord og nøkkelord er fotballsko, sykkelutstyr og treningstøy. La oss si at du begynner med en artikkel om treningstøy. Innholdet velger du stort sett selv, men det må være relatert til emnet. Du kan skrive om sykkelbukser, klær til utetrening, klær til aerobics, generelt om treningstøy, eller …. Husk å bruke nøkkelordet treningstøy i overskrift, samt en god del i tekst. Dersom du ikke får annen beskjed bør et nøkkelord faktisk være opp mot 5 prosent av teksten. Det vil si at det bør brukes om lag 25 ganger i en artikkel på 500 ord.

Gode penger
De aller fleste vil kunne tjene penger på internett gjennom å skrive denne typen artikler. I en startfase vil det naturlig nok ta litt tid å skrive artiklene, noe som betyr at timebetalingen blir heller dårlig. Det vil imidlertid ikke ta lang tid før du får taket på nøkkelord og denne typen blogginnlegg og dermed vil du forholdsvis raskt kunne tjene gode penger på nett. Som nevnt er det et konstant behov for denne typen artikler, og du vil dermed kunne tjene penger på å skrive så lenge internett ikke endres dramatisk.

Kom i gang.
Den største utfordringen er å komme seg inn i dette markedet. Den eneste muligheten vi kjenner til, er å bli medlem på en nettside som tilbyr deg å tjene penger på blogginnlegg og korte artikler. Det eksisterer mange slike sider, men ikke alle er like seriøse. Dersom du ønsker å forsøke deg på dette, anbefaler vi denne siden. Dette er en meget seriøs side med gode muligheter for alle, også for Nordmenn. Dette er en av de mest populære sidene når det gjelder muligheter til å tjene penger på nett og tusenvis av mennesker har lykkes med å skaffe en inntekt ved deres hjelp. Siden heter Real Writing Jobs og dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd, har de en 60 dagers pengene tilbake garanti som er reel. Så vidt vi kjenner til er dette også den rimeligste siden som gir deg denne muligheten til å tjene penger på internett.

Før du begynner
Før du eventuelt forsøker denne muligheten til å tjene penger på skriving, så vil vi understreke en ting. Dette er en god mulighet til å tjene penger på nett, men du blir ikke rik over natten. Du vil ikke bli rik i det hele tatt. Du bør kunne forvente en grei timebetaling som etter en stunde vil kunne bli riktig så god, men du må stå på for å komme så langt. Dette er enkelt og greit en god mulighet til å tjene penger på nett gjennom ærlig arbeid, hvor din lønn i stor grad vil avhengig av din innsats.
 

Flere artikler fra Penger Til Deg.
Tjene Raske Penger - Muligheter til raske penger på nett
Lett Tjente Penger - Tjen penger på å spille data og videospill
Blogging - Tjen Penger på å nlogge
Tjene Penger på Spørreundersøkelser