Hjem > Alt om Penger > Lett Tjente Penger
 
 


 
Lett Tjente Penger

Lett tjente penger har etter hvert blitt et populært utrykk på internett. Det skyldes nok i stor grad mulighetene til lett tjente penger som finnes på nett. I denne artikkelen presenter vi noen slike muligheter som er velkjente og utprøvde, men som enda ikke har tatt helt av i Norge. Dette er muligheter til lett tjente penger som de aller fleste vil kunne benytte seg av.

La oss først av alt understreke hva vi mener med lett tjente penger.  Vi tenker da på penger som det kreves forholdsvis liten innsats for å tjene. Det behøver ikke betyr at dette er såkalte raske penger, ei heller at man kan bli rik.

Spill dataspill og tjen penger
Dette må være selve definisjonen på lett tjente penger. Du kan faktisk tjene en god del penger på å spille dataspill, Playstation, videospill, med mer, kjært barn har mange navn. Denne muligheten eksisterer fordi de som designer slike spill er avhengige av tilbakemeldinger fra brukerne. Dette er en milliardindustri og kampen om kundene er stor. Før nye spill lanseres skal de være perfekte og uten feil. Det sørger ti-tusenvis av testpersoner for. Din mulighet til lett tjente penger er å bli en av disse.

Dette er som nevnt en god mulighet til særdeles lett tjente penger. Det er også en god mulighet til å tjene mye penger. De som står bak spillene har et stort behov for gode tilbakemeldinger og de er villige til å betale godt. Dersom du liker denne type spill, er dette i tillegg en mulighet til å teste spill som enda ikke har kommet på markedet. Det er imidlertid en stor utfordring dersom dette skal bli din vei til lett tjente penger. Det er naturligvis å få tilgang til denne muligheten.


 
Kom i gang med lett tjente penger
Du må regne med å betale noen kroner for denne muligheten, med det er penger du vil tjene inn på mindre en enn dag med testspilling. Her finner du to slike muligheter som gir deg all nødvendig informasjon. Begge disse har en 60 dagers pengene-tilbake garanti, noe som gjør det hele risikofritt. Dersom du er på jakt etter lett tjente penger skal du lete lenge etter en bedre mulighet.

Gamingjobsonline tilbyr deg meget gode muligheter til å teste spill for betaling. De ønsker testpersoner fra hele verden og du kan tjene opp mot 150kr per time. Betagamingtesters tilbyr deg også gode muligheter til lett tjente penger. Dette er sannsynligvis den beste muligheten som finnes. Dette er en seriøs tilbyder som overholder sine forpliktelser. Det er mange slike sider som gir deg penger-tilbake garantier som aldri overholdes. Begge disse sidene er imidlertid en del av Clickbank som er en av de største aktørene innen netthandel. De har strenge retningslinjer og nulltoleranse for svindel. Flere tusen kunder daglig gjennom mange år er et godt bevis for at dette er en trygg nettside med sikre betalingsløsninger.
 
Gjør et kupp og videreselg
eBay byr på svært mange muligheter til å tjene penger gjennom salg. Denne muligheten til lett tjente penger innebærer imidlertid det motsatte, nemlig at du kjøper på eBay. Millioner av ting ligger for salg på eBay og det er mulig å gjøre noen skikkelige kupp. Mange skal selge for en hver pris og du vil fort lære hvordan du skal finne de gode kjøpene. Muligheten til lett tjente penger ligger i å videreselge disse tingene i Norge.

Vi har som kjent et høyt prisnivå og et kjøpe som regnes som godt på eBay, vil vanligvis være svært, svært godt ut i fra norske priser. Du oppretter ganske enkelt en konto på eBay, noe som er enkelt og gratis, og så er det bare å finne gode kjøp. Husk å ha i bakhodet at det du kjøper lett skal kunne videreselges. Videre bør du kjøpe varer hvor frakt er inkludert, eller rimelig. Sjekk også eventuelle kostnader ved innførsel. Det finner du god informasjon om på tollvesenets nettsider.  Svært mange varer er tollfrie, men husk eventuell merverdiavgift.


Lett tjente penger betyr at du enkelt må kunne selge varene du kjøper. Det vil si at du bør velge en eller to salgskanaler. Du vil raskt ha gjort deg kjent med disse og det vil kun ta et par minutter å legge en vare ut for salg. Norske nettauksjoner, finn.no og lokalaviser er noen muligheter. Et annet alternativ er de mange gratis annonsemulighetene på internett. Slike finner du ved et enkelt søk på Google. Virkelig lett tjente penger får du dersom du har en blogg. Da kan du ganske enkelt legge dine røverkjøp ut for salg der. Husk da å kjøpe varer som vil være av interesse for dine lesere.   

 

Du behøver naturligvis ikke kjøpe varene på eBay. Norske auksjonssider som QXL og netthandelen gir også muligheter til lett tjente penger på denne måten. Det er naturligvis enklere å kjøpe fra en norsk side, men du vil sannsynligvis ikke tjene like mye per vare. Med tanke på å genere penger, er likevel dette et godt alternativ.

 
 
Selg rabatter og fordeler
Gjennom å selge fordeler som rabatter og tilbud, er lett tjente penger absolutt en realistisk mulighet. Spesielt på internett flommer det over av muligheter til gratis produkter, rabatter og lignende. Din mulighet til lett tjente penger på denne måten er todelt. Den første muligheten kan vanskelig kalles ny eller spennende, men vi tar den likevel med.

Den første muligheten videreformidle slike tilbud. Dette er en velkjent mulighet som svært mange benytter. Spesielt på blogger og mindre nettsider finner du mange slike tilbud. Tilgangen til disse får du enklest gjennom et affiliate nettverk som Traderdoubler. Du legger ganske enkelt ut en annonse på din blogg, for eksempel for en mulighet til å forsøke et slankemiddel helt gratis. Hver gang noen takker ja til dette tilbudet via din blogg vil du tjene en bestemt sum. I og for seg lett tjent penger, men det betinger at du allerede har en blogg med en del lesere.

Spennende mulighet
Den neste muligheten er mer spennende og den gir gode muligheter til lett tjente penger. Kreativitet er et nøkkelord for å lykkes med denne metoden som muligens er litt frekk. Den går nemlig ut på å selge rabatter, tilbud og lignende. Det betyr først og fremst at du må være kreativ når du skal finne disse. Det er ingen som betaler for en rabatt de kan se tilbud for overalt. Du må lete litt og finne lite kjente, men gode tilbud. Når du først vet hvor du skal lete, vil dette gå raskt og muligheten til lett tjente penger vil absolutt være tilstede. Det er også mulig å avtale rabatter direkte med en butikk og leverandør. da vil du ha en unik rabatt å tilby, noe som definitivt øker muligheten til lett tjente penger.

Husk at dette må være gode fordeler, rabatter og lignende. De må også være mest mulig unike, og helst komme i et begrenset antall. Videre er det en fordel å ha noe konkret å selge. Dersom du finner rabattkuponger i magasiner og lignende, vil du ha en fysisk gjenstand du kan selge og så sende rimelig med posten. Tilbud gjennom internett bør ha en rabattkode tilknyttet fordelen dersom de skal kunne gi deg lettjente penger. Et godt eksempel er rabattkoder som kan benyttes på Casino, poker og tippesider. Slike rabatter kan du finne på nettsider som svært få besøker, og som dermed ikke er allmenn kjente. Dette kan være svært gode rabatter, mye bedre enn de du ser reklame for på TV.

Nå var dette kun ment som et eksempel. Det hadde i og for seg vært en meget god mulighet til lett tjente penger, men det er dessverre ikke lovlig. All reklame for slik gambling er som kjent forbudt i Norge. Eksemplet viser likevel poenget med denne muligheten. Du må finne god fordeler som ikke er allment kjent. Videre bør du som nevnt ha en kupong eller kode du kan selge. Det skal litt kreativ tenking til for å lykkes med dette, men for de som får det til, vil dette være svært lett tjente penger. Dersom du lykkes vil du nemlig ha en oppskrift på suksess og denne kan du benytte om og om igjen uten særlig med arbeid.

I menyen finner du flere artikler med muligheter til å tjene penger. Flere av disse gir god mulighet til lett tjente penger. Det gjelder blant annet muligheten til å tjene penger på spørreundersøkelser, samt muligheten til å tjene raske penger gjennom å lese eller sende e-post.