Hjem > Anbefalte om Penger > Tjene Penger - Oversikt
 
 
 
Tjene Penger 
 Gode Muligheter til penger på nett

 
 
Det finnes svært mange muligheter til å tjene penger på internett. I denne artikkelen finner du en oversikt over de metodene Penger Til Deg presenterer. Du vil finne gode muligheter til litt ekstra penger, gode muligheter til en fin inntekt, samt muligheter som både er interessante og kjekke, men som sannsynligvis ikke vil generere de store inntektene.

Arbeide hjemmefra
Det finnes gode muligheter til å arbeide hjemmefra gjennom å benytte internett. En av mulighetene er å registrere enkle data på vegne av bedrifter og andre oppdragsgivere. Dette er en velkjent mulighet til å tjene penger som har vokst frem de siste ti årene, mye på grunn av tilgjengeligheten internett sørger for. Færre ansatte betyr reduserte kostnader og både store og små bedrifter sparer penger på å la andre utføre mange av de enkle arbeidsoppgavene. Mer informasjon om denne muligheten til å tjene penger finner du i artikkelen Arbeide hjemmefra.

Lett Tjente Penger
Det finnes flere muligheter til lett tjente penger på internett, men det betyr ikke at du vil bli rik på å benytte disse.  Markedsføring er noe mange av disse metodene ar felles. Det vil si at du kan tjene penger som bedrifter og andre aktører bruker på markedsføring av sine produkter. Betalte spørreundersøkelser er en forholdsvis velkjent mulighet, men testing av spill er et mer spennende alternativ. Du kan faktisk tjene en god del penger på å teste spill som enda ikke er sluppet på markedet og dette må være selve definisjonen på lett tjente penger. Mer informasjon finner du i artikkelen Lett tjente penger.


 
Spørreundersøkelser
Betalte spørreundersøkelser har etter hvert blitt en velkjent mulighet for de som ønsker å tjene penger på internett. Du vil ikke på noen måte bli rik, men dette er et greit alternativ for deg som er ute etter litt ekstra penger på en enkel og uforpliktende måte. De fleste mulighetene som finnes i Norge er helt gratis, så du har egentlig ikke noe å tape på forsøket. Engelskspråklige nettsider som tilbyr denne mulighetene finner du svært mange av. Her er det mulig å tjene en god del penger, med mange slike tilbud er dessverre svindel. Aldri betal for en slik mulighet dersom du ikke får en pengene-tilbake garanti. Les gjerne mer om hvordan du kan Tjene penger på spørreundersøkelser.

Skriv og tjen penger
Det eksisterer mange muligheter til å tjene penger på det du skriver og det er innen denne kategorien du vil finne flere av de beste mulighetene til å tjene penger på internett. En meget god mulighet er å skrive blogginnlegg eller korte artikler for andre nettsider. Tusenvis av nettsteder har et konstant behov for nytt innhold og du kan sikre deg en pen inntekt på denne måten. Du bør beherske engelsk sånn noenlunde godt, men det er stort sett den eneste forutsetningen. I artikkelen Tjene penger finner du utfyllende informasjon om hvordan dette fungerer.

Tjen penger på Blogging
Blogging er en velkjent og velbrukt mulighet til å tjene penger på internett. Du kan tjene penger både på tradisjonell blogging, samt på mer informativ blogging. Det vil si en blogg som tilbyr informasjon om et bestemt tema som for eksempel fiske eller klær og mote. I denne artikkelen om Blogging finner du utfyllende tips og informasjon. Dersom du ønsker å tjene penger på såkalte info blogger, bør du sette deg litt inn i SEO. Kort forklart er det arbeidet med å få gode rangeringer oss søkemotorer som Google. En kort innføring finner du i artikkelen Søkemotoroptimalisering.

AdSense og Affiliate
Det eksisterer mange muligheter til å tjene penger på en blogg eller nettside. Salg av annonseplass eller salg av produkter er to alternativ. Den enkleste og mest populære muligheten er imidlertid AdSense. Et enkelt og genialt system som absolutt anbefales. Det er enkelt, det er gratis og du vil kunne tjene penger i lang tid. Mer informasjon finner du i artikkelen Tjene penger med AdSense. En annen populær mulighet er å bli affiliate. Kort forklart betyr det at du promoterer produkter på vegne av andre for så å få en andel av det som selges gjennom annonsene du legger ut. I artikkelen Affiliate – Tjene penger, kan du lese mer om dette.
 
 

Tjene Raske Penger
Raske penger er noe du kan skaffe deg på internett. Det kan være i form av lån, noe du finner tips om i menyen. Det kan også være fra gambling, noe vi ikke omtaler nærmere på disse sidene. En mulighet til å tjene raske penger er epost. Du kan tjene penger på å lese epost og du kan tjene penger på å sende ut epost for andre. Sistnevnte alternativ er det desidert beste, men vi har omtalt begge mulighetene i artikkelen Tjene raske penger.


 
 
Penger fra nettsalg
Det omsettes for enorme summer på internett og du behøver verken din egen nettbutikk eller store innvesteringer for å kunne sikre deg litt av kaka. På eBay kan alle tjene penger og tusenvis av mennesker gjør det hver eneste dag. Du kan tjene litt penger på å selge ting du ikke lenger har behov for, men det finnes muligheter som gir betydelig større inntekter. Droppshipping gir en spennende anledning til å lykkes på eBay. Enkelt forklart betyr det at du kan selge varer uten å holde varelager, sende ut varer, tenke på logistikk, med mer. Du skal kun selge varer, resten tar leverandøren seg av. Mer informasjon finner du i artikkelen Tjene Penger på eBay. E-bøker er en annen mulighet til inntekter fra nettsalg. Dette er en voksende bransje og du kan komme i gang uten at det koster en krone. Les mer i artikkelen Tjene penger på e-bøker.

Tjen Penger på en hobby
Hvorfor ikke? Det finnes flere muligheter til å tjene penger på en hobby eller kunnskaper.  En av disse er å selge bilder på internett. Dersom du er en ivrig hobbyfotograf er det faktisk rimelig enkelt å skaffe litt penger fra bildene du tar. Med litt innsats og tålmodighet er det også mulig å skaffe seg en god del penger. Flere nettsteder har spesialisert seg på store fotoarkiv hvor du kan laste opp bildene dine og så få betalt hver gang noen bruker disse. I artikkelen Selge bilder på nett finner du mer informasjon. Et annet alternativ er å tjene penger på forskjellige typer håndarbeid, noe du kan lese mer om i artikkelen Tjene penger på hobby. I artikkelen Tjene Penger på kunnskaper finner du blant annet muligheter til å svare på spørsmål for å tjene penger.

Flere Muligheter
Det finnes langt flere metoder som gjør det mulig å tjene penger på internett og vi presenterer stadig vekk nye muligheter. Blant annet kan du tjene penger på å skrive anmeldelser av ting og tang. Flere nettsteder betaler deg for å anmelde forskjellige varer og tjenester og selv om du ikke på noen måte vil bli rik, er dette er interessant mulighet til noen ekstra kroner. Mer informasjon finner du i artikkelen Tjene Penger på å skrive anmeldelser. En annen mulighet er å laste opp filer på nettsted som tilbyr dette. Hver gang noen laster ned disse filene vil du så få betalt, noe du kan lese mer om i artikkelen Tjene Penger på Filer. En siste mulighet vi tar med i denne omgang er YouTube. Dersom du lykkes kan du tjene svært gode penger på å laste opp videoer. Det krever kreativitet, innsats og litt flaks, men det er definitivt mulig. utfyllende informasjon finne du i artikkelen Hvordan tjene penger på YouTube?