Hjem > Tjene Penger På Nett > Tjene Penger På Hobby
 
 
Tjene Penger På Hobby og Håndarbeid

 
 
Det finnes svært mange muligheter til å tjene penger på hobby. I denne artikkelen ser vi på hvordan du kan tjene penger på ting du lager. Nesten alle typer håndarbeid kan selges på internett og det er tusenvis av mennesker som skaffer seg en fin inntekt på denne måten. Andre muligheter til å tjene penger på hobby finner du i menyen.

Mulighetene
Det er to hovedårsaker til at du kan tjene penger på din hobby. For det første er etterspørselen etter håndarbeids produkter stor og for det andre tilbyr du et unikt produkt. Det sistnevnte er en stor og viktig fordel.

Er du flink til å lage håndarbeid av tre? Håndlagede trearbeider er populære og gir gode muligheter til å tjene penger. Mange elsker denne stilen og ønsker like produkter både til gjem og hytte. Er du flinkt til med symaskinen, med brodering, strikking eller lignende? Dette er en svært god mulighet til å tjene penger på hobby. Ikke bare er slike produkter populære, de egner seg også meget godt for slag gjennom internett. En annen mulighet er å selge klær, noe det virkelig ligger store penger i. Håndarbeid i form av kunst, som bilder, skulpturer, vaser og lignende er andre muligheter. Så å si alle typer håndarbeid gir muligheten til å tjene penger på hobby.


 
Hva skal til?
Det er naturligvis først og fremst kvaliteten som vil avgjøre mulighetene til å tjene penger på håndarbeid. Dess bedre kvalitet, dess bedre muligheter til gode inntekter. Det betyr ikke at du må lage ekstraordinære produkter for å kunne tjene penger. Svært mange som har håndarbeid som hobby, lager produkter som holder mer en god nok kvalitet.

Dersom du ønsker å tjene mye penger på ditt eget håndarbeid, vil det kreve litt innsats i forhold til selve salgsprosessen. Du bør lære deg hvor de beste mulighetene til å selge produkter finnes, hvordan du skal presentere det du selger, samt hvordan du kan maksimere profitten. Dette høres muligens litt vel forretningsmessig ut, men det er viktig dersom du ønsker å få best mulig betalt. Det er imidlertid ingenting i veien for at du selger ditt håndarbeid uten å legge vekt på slike ting. Du vil fremdeles kunne tjene penger på din hobby, men du vil ikke kunne utnytte potensialet til fulle.
 
Fra Håndarbeid til penger
Uten salg blir det lite penger i kassen. Du behøver med andre ord et sted du kan selge dine produkter. På internett eksisterer det drøssevis med gode muligheter til å tjene penger på hobby og håndarbeid. Utfordringen er faktis ikke å finne slike muligheter, men å velge den rette. En mulighet er nettauksjoner som QXL og eBay. Amazon er også en nettside som svært mange benytter til å selge håndarbeid.

Dersom du drømmer om virkelig gode penger på et enkelt salg, da er eBay det desidert beste valget. Daglig leter tusenvis av mennesker etter denne typen produkter og prisen kan stige til himmels. Dersom du ønsker å forsøke eBay som salgsplass, anbefaler vi denne guiden som blant annet viser hvordan du kan tjene penger på å selge egne produkter. En annen mulighet er de mange engelskspråklige nettsidene hvor det kun selges håndarbeid. Spesielt i USA er dette markedet stort og Håndarbeid fra Norge vil fort kunne bli sett på som eksklusivt. En siste mulighet til å tjene penger på hobby artikler er å selge på din egen blogg eller hjemmeside.

Fastsetting av pris
Du må sette en pris på håndarbeidet du skal selge. Det kan nok være vanskelig å sette pris på sin egen hobby, men det er likefult nødvendig. Så lenge målet er å tjene penger på hobby artikler, er det to ting du bør vurdere før du fastsetter prisen. Først og fremst bør du beregne kostander og tidsbruk på et produkt. Prisen må være høy nok til å dekke inn kostnadene til materiell og lignende, samtidig som det må være noe igjen til å gi deg betalte for arbeidet.


 

Det er også viktig å sjekke hva andre selgere tar for lignende produkter. Som nevnt vil du ha et unikt produkt å selge, noe som øker muligheten til å tjene penger. Lignende produkter vil likevel kunne gi deg konkurranse og derfor bør du ta hensyn til prisene på disse. Dette vil også gi deg en pekepinn på hvilke priser som er realistiske.

 
 
Presenter ditt håndarbeid
Selv om du har et unikt produkt, må naturligvis potensielle kunder kunne finne dette for at du skal kunne tjene penger. Uansett om du velger eBay, Amazon eller andre sider, vil det vøre svært mye håndarbeid som selges der. Det betyr at presentasjonen av ditt produkt er svært viktig. Din mulighet til å tjene penger på hobby artikler vil i stor grad påvirkes av dette og det vil svare seg å bruke litt tid på dette.

Først og fremst bør du finne en beskrivende og iøynefallende tittel som fanger kundenes interesse. Videre bør du benytte deg av bilder. Undersøkelser viser at de fleste kjøpere rett og slett overser oppføringer uten bilder. Benytt gode bilder av ditt produkt og plasser det beste bildet ved overskriften. Det vil garantert øke muligheten til å tjene penger. Overskrift og bilde er det viktigste når du skal selge håndarbeid. Det skal fange kundens oppmerksomhet og gi muligheter for salg. Bilder er også viktige i selve beskrivelsen av produktet. Det er denne delen som skal få kunden til å foreta et kjøp. Foruten bilde bør du ha en god beskrivelse med nødvendige fakta opplysninger inkludert. Hva er motivet? Hva er eksklusivt med denne varen? Hvilke teknikk er benyttet?

Bruk PayPal
PayPal er en stor og meget anerkjent tilbyder av betalingstjenester på internett. De aller fleste kundene dine vil ha en PayPal-konto og dine muligheter til å tjene penger på hobby artikler vil reduseres en god del dersom du ikke har dette. PayPal er et genialt betalingssystem som både er enkelt, rimelig og sikkert. Konto oppretter du gratis og du finner nødvendig info på norsk. Spesielt på eBay er PayPal en nødvendighet.

Kom i gang
Strengt tatt kan du bare åpne en gratis konto på eBay eller en annen side og sette i gang. Gjør deg kjent med sidens funksjoner og les vilkår og betingelser før du begynner. Muligheten til å tjene penger på eget håndarbeid vil imidlertid være mye større dersom du bruker litt tid på forarbeid og planlegging. Crafts To Make And Sell er en svært nyttig guide som viser deg hvordan du kan lykkes med salg av håndarbeid. Den kan du nå kjøpe til kun 19 dollar.

En annen mulighet er guiden Craft Business som koster 47 dollar. Den gir deg all informasjon du behøver for å kunne tjene penger på hobby artikler.  Begge disse guidene kommer med en 60 dagers pengene-tilbake garanti og spesielt guiden Crafts To Make And Sell har svært mange fornøyde brukere. Er du flink med en eller annen form for håndarbeid? Hvorfor ikke forsøke å tjene penger på en hobby gjennom å selge det du lager. Muligheten er definitivt til stede i et stort markedt. 

Flere artikler fra Penger til deg
Gratis Ting - Muligheter til gratis og billige ting på nett
Tjene Raske Penger - Muligheter til å tjene penger på epost
Selg Bilder På Nett - En god mulighet til å tjene penger på hobby
Tjene Penger på Spørreundersøkelser - Gratis oversikt