Hjem > Tjene Penger På Nett > Tjene Raske Penger
 
 
Tjene Raske Penger - Les eller send epost
 

 
Det er fullt mulig å tjene raske penger på nett. Internett er som skapt for slike muligheter, men det betyr ikke at formuen ligger og venter på deg. Alle kan tjene raske penger, men det skal mye kreativitet, flaks eller dyktighet til for å bli rik på denne måten. Det er det svært få som lykkes med. Her presentere vi noen muligheter som alle vil kunne benytte til å tjene penger raskt.

Tjen raske penger med epost
Det finnes flere muligheter til å tjene raske penger med epost. Den mest kjente er nok det å lese epost for å tjene penger raskt. Annonsører betaler deg for å lese tilbud og informasjon om deres produkter og merkenavn. Dette er med andre ord en metode som lar deg tjene penger som en del av markedsføringen, ikke ulikt betalte spørreundersøkelser. Dette er en reel mulighet til å tjene raske penger, men vi kjenner ikke til noen norske aktører som fungerer. Vi har forsøkt et par norske sider og tjent et par kroner på et halvt år. Den eneste greie muligheten vi kjenner til finner du her.

Et bedre alternativ
Det er fullt mulig å tjene raske penger på å lese epost, men muligheten er desidert mye bedre dersom du deltar i prosessen med å sende ut epost. Dette kan faktisk være en svært lukrativ mulighet til å tjene raske penger, samtidig som det ikke er like tidkrevende som det å lese epost. Dett egner spesielt godt for deg som ønsker en ekstra inntekt, samt for deg som ønsker å tjene penger raskt. Å sende ut epost er muligens et noen misvisende begrep. Det er ikke så enkelt at du bare kan trykke på send knappen.

Den beste muligheten til å tjene raske penger på denne måten finner du her. Vi har sjekket flere slike muligheter og denne siden fremstår uten tvil som mest seriøs. Arbeidet går enkelt forklart ut på å behandle eposter for så å sende disse ut. En egen medlemsseksjon gir deg nødvendig hjelp og support. En stor fordel med denne siden er at det kun kreves helt elementære kunnskaper om data, noe som gir alle muligheten til å tjene raske penger. Legg for øvrig merke til at denne siden tar avstand fra spam, noe som betyr at medlemmer vil bli utestengt dersom de prøver seg på slike metoder. Det eneste andre alternativet vi har kommet over, som ikke virker håpløst, finner du her.


 
 
Om mulighetene
Det er en enkel og grei årsak til at disse mulighetene til å tjene raske penger eksisterer. Dette er som nevnt en del av markedsføringen til mange selskaper. Milliarder av kroner brukes til markedsføring og en del av disse pengene brukes til såkalt målrettet markedsføring på epost. Personer som sier seg villige til å motta slik epost, oppgir da hvilke interesser de har. Tilbud og informasjon de så mottar på epost vil være relatert til disse interessene. Dette gir selskapene som står bak en effektiv og rimelig form for reklame og det gir deg mulighet til å tjene raske penger.

Det motsatte av dette er for eksempel annonser du finner i VG og Dagbladet. På slike nettsider koster store annonser svært mye og de aller, aller fleste som ser annonsene har ingen interesse for disse. Det er naturlig at mange aktører fa velger målrettede epost kampanjer. De er da sikret at deres informasjon når potensielle kunder med reel interesse for deres produkt. Som mottaker av denne typen epost vil du kunne tjene raske penger på å lese om produkter som du har interesse for. Det er viktig at du er ærlig dersom du oppgir dine interesser. Det vil ikke bare gjøre det enklere å tjene penger, det er også med på å hindre at denne formen for markedsføring blir undergravd.

Mulighetene til å tjene penger raskt, samt mulighetene til å tjene mye penger er som nevnt enda bedre dersom du deltar i prosessen med å sende ut epost. Det er i og for seg helt naturlig. Dess lenger ned på i en prosess du kommer, dess dårligere vil du vanligvis tjene. Her ligger muligheten åpen for komme seg inn på et høyere nivå. Årsaken til at denne muligheten i det hele tatt eksisterer er enkel. Det er svært få selskaper som står for markedsføring selv. Det betaler de andre for å gjøre. Videre er det slik at det koster å ansette folk, spesielt for internett baserte bedrifter som opererer over hele verden. Det er mye rimeligere å betale enkeltpersoner per jobb de gjør. I dette tilfellet vil det si per epost som blir behandlet og sendt ut. Da satser vi på at du har fått litt forståelse for hvorfor denne muligheten til å tjene raske penger eksisterer.

Klikk på annonser
En annen mulighet til å tjene raske penger er å klikke på annonser. Dette er en mulighet som har mye til felles med muligheter som betalte spørreundersøkelser, samt mulighetene til å tjene penger raskt med epost. Denne muligheten har imidlertid blitt dårligere og dårligere de siste årene og vi tviler på at den vil ta seg opp. Det er i alle fall det inntrykket vi får fra forskjellige utenlandske nettsider som uttaler seg om dette.

 
 

Det skyldes i stor grad at denne formen for markedsføring har blitt misbrukt av personer på jakt etter raske penger. Gjennom å lage programmer som automatisk surfer og klikker/blir registrert som besøkende, har disse utnyttet systemet. Ingen annonsører ønsker naturligvis å betale for at et automatisk surfeprogram besøker deres annonser. Der gjøres flere forsøke på å lage programvare som hindrer slikt misbruk, med det vil nok ta lang tid før potensielle annonsører igjen får tiltro til denne markedsføringsmetoden. Mulighetene til å tjene raske penger på denne måten er med andre ord dårlige. Da er det mye bedre å forsøke epost eller å tjene penger på spørreundersøkelser. Det er metoder som beviselig gjør det mulig å tjene raske penger på nett.