Hjem > Anbefalte om Penger > Deltidsjobb - Oversikt
 

Muligheter til Deltidsjobb

 
En deltidsjobb kan være midt i blinken for deg som ønsker å tjene litt ekstra penger. I utgangspunktet kan man finne en deltidsjobb innen de fleste yrker, men vi har valgt å fokusere på deltidsjobb som gir de aller fleste muligheter til å tjene penger. Det vil med andre ord si at vi først og fremst fokuserer på muligheter til deltidsjobb som ikke krever formell kompetanse eller utdanning. Likevel vil alltid en deltidsjobb stille krav til deg som arbeidstaker. Personlige egenskaper vil for eksempel alltid være viktig. Videre bør man velge en deltidsjobb man har interesse for, samt evne og motivasjon til å utføre.

Her er en oversikt med artikler om deltidsjobb. Penger Til Deg oppdateres jevnlig og nye artikler med tips og informasjon legges jevnlig ut. Tilbakemeldinger med ros og ris mottas med takk.

Deltidsjobb - Muligheter
Denne artikkelen inneholder tips om hvordan man får seg deltidsjobb. Du finner informasjon om hvor du finner deltidsjobb, samt hvordan du søker på en deltidsjobb. Det er mange som ønsker å tjene penger gjennom en deltidsjobb og konkurransen om populære stillinger kan av den grunn være stor. Få med deg nyttige tips om hvordan en søknad og en CV bør utformes. Artikkelen inneholder også tips om intervju. Det er en viktig del av søknadsprosessen hvor en deltidsjobb skal sikres. Nyttige tips om deltidsjobb.


 
 
Deltidsjobb i butikk og innen handel
Butikk og handelsnæringen gir svært gode mulighet til deltidsjobb og tusenvis av studenter og skoleelever tjener penger på denne måten. Tusenvis av butikker med åpningstider utover vanlig arbeidsdag skaper et stort behov for ekstra arbeidskraft. Gode muligheter til deltidsjobb finnes også i kiosker, gatekjøkken, bensinstasjoner, samt i restauranter og lignende. I denne artikkelen finner du tips om deltidsjobb innen denne næringen. Blant annet ser vi på søknad, muligheter til deltidsjobb, samt hvordan du kan dra nytte av en egenskap eller interesse. Mer om deltidsjobb innen handel og butikk

Deltidsjobb med barn og unge
I denne artikkelen ser vi nærmere på deltidsjobb med omsorg for barn og unge. Dersom du har en oppriktig interesse for en slik deltidsjobb er dette noe som virkelig anbefales. Det finnes få yrker som gir så mange gode opplevelser. Vi ser på muligheter for deltidsjobb i barnehage, samt deltidsjobb som barnevakt eller dagmamma. Det er også mulig å tjene penger som støttekontakt, men husk at arbeid med barn og unge stiller viktige krav til dine personlige egenskaper. Mer informasjon finner du i artikkelen deltidsjobb med barn.
 
Deltidsjobb som reklame eller avisbud
Vi ser her nærmere på en mulighet som egner seg godt for svært mange. Å tjene penger som avisbud kan både innebære nattarbeid, samt arbeid på morgen eller ettermiddag. En deltidsjobb hvor man leverer aviser om natten kan gi en svært pen inntekt. I denne artikkelen ser vi på muligheter til en deltidsjobb innen dette yrket. Vi ser også nærmere på hvordan man finner en slik stilling, samt hvilke egenskaper som er viktige. En deltidsjobb som selger av VG eller Dagbladet er også en mulighet vi omtaler. Mer om deltidsjobb som avisbud.

Deltidsjobb som tilsynsvakt eller vekter

En deltidsjobb som tilsynsvakt ved en skole eller andre bygninger er midt i blinken for studenter. Arbeidstiden er vanligvis ettermiddag og kveld og ofte vil man kunne studere en del i selve arbeidstiden. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan man kan skaffe seg en slik deltidsjobb. Vi ser også nærmere på arbeidstid, arbeidsoppgaver, samt på nødvendige kvalifikasjoner og egenskaper. Mer om deltidsjobb som tilsynsvakt eller vekter.


 

En deltidsjobb som vekter er også en god mulighet for studenter og andre som ønsker å tjene ekstra penger. Vi ser nærmere på mulighetene til en deltidsjobb innen dette yrket. Videre ser vi på nødvendig kompetanse, samt på hvilke personlige egenskaper man bør inneha. En deltidsjobb som vekter kan medføre mange forskjellige arbeidsoppgaver, noe du også finner informasjon om.

 
Tjene penger på nett
Internett tilbyr mange muligheter til å tjene penger og mange har skaffet seg en deltidsjobb på denne måten. Her er noen artikler med muligheter til å tjene penger på nett.

Betalte spørreundersøkelser er en enkel og metode for deg som ønsker å tjene litt ekstra penger. Dette er en deltidsjobb som gir stor frihet, men som ikke gir spesielt god timelønn. I denne artikkelen finner du tips, samt en oversikt med gratis betalte markedsundersøkelser

Å tjene penger på blogging er noe svært mange allerede gjør. Med noen enkle grep er det mulig å skaffe seg en grei inntekt på denne måten. Dette er en deltidsjobb med stor frihet og et svært interessant arbeid.

Tjene Raske Penger: Det finnes flere muligheter til raske penger på nett. Det betyr imidlertid ikke at du vil bli rik. I denne artikkelen finner du flere muligheter til å tjene penger gjennom internett.