Hjem > Anbefalte om Penger > Betalte Spørreundersøkelser
 

 
Tjene Penger på Nett
Oversikt Gratis Betalte Spørreundersøkelser
 
 
Betalte spørreundersøkelser gir alle muligheten til å tjene penger på nett. Bruk noen minutter, når du likevel ikke gjør noe viktig, til å tjene litt ekstra penger. Å tjene 2 - 3000 kroner i måneden på spørreundersøkelser er oppnåelig for de aller fleste. Med litt ekstra innsats og smarte valg er det også mulig å tjene mer en dette.

Før du begynner å tjene penger på spørreundersøkelser vil vi anbefale at du oppretter en egen e-postadresse til dette formålet. Det blir da enklere å ha kontroll, samtidig som du slipper å fylle innboksen din med tilbud om spørreundersøkelser. Benytt gjerne en gratistjeneste som Yahoo eller lignende.

Den største utfordringen er rett og slett å finne godt betalte spørreundersøkelser. Bruk litt tid på dette. Meld deg på forskjellige program og nettsider som tilbyr deg å tjene penger på denne måten. Vær forsiktig med nettsider som vil selge deg lister/muligheter med betalte spørreundersøkelser. Disse er sjeldent rettet mot Norske kunder og det er ofte bortkastede penger. Velg eventuelt å kjøpe lister med en "pengene tilbake" garanti.

Velg de best betalte spørreundersøkelsene
Lenger ned på denne siden finner du en oversikt over betalte spørreundersøkelser som det er GRATIS å melde seg på og som egner seg for Norske brukere. Vi har selv forsøkt de aller fleste med gode resultat. Man bør som nevnt melde seg på mange slike nettsider for å kunne tjene penger på denne måten. Flere tilbud om betalte spørreundersøkelser betyr ganske enkelt flere muligheter til å tjene penger. Samtidig får mulighet til å velge de undersøkelsene som betaler best. Du må ikke svare på alle spørreundersøkelsene du mottar. Velg de som gir deg mest penger.

 
 

Noen av sidene som Toluna har en egen profil man bør fylle ut. Gjennom å legge inn opplysninger om deg selv øker muligheten til å få delta i godt betalte spørreundersøkelser. Deltakere som man har opplysninger om, kan plasseres i en målgruppe og velges derfor først. På noen sider vil man på den måten kunne bli VIP medlem og dermed få bedre muligheter til å tjene penger.

Gi gode svar
Når du mottar spørreundersøkelser bør du ikke vente for lenge med å svare. Når et bestemt antall svar har kommet inn vil som regel undersøkelsene avsluttes og din mulighet til å tjene penger vil være tapt. Det er viktig at du er nøye med svarene du gir. Det ligger ofte kontrollspørsmål inne i selve spørreundersøkelsen og erfarne markedsførere oppdager raskt personer som ikke gir skikkelige svar. Man risikerer da at man slettes fra listene og dermed mister muligheten til å tjene penger. Skikkelige og ærlige svar gir i tillegg muligheter for å få delta i forbrukerpanel og større undersøkelser, noe som gir mulighet til å tjene mer penger.

Betalingen varierer både i størrelse og form. Penger eller gavekort er vanlig form for betaling og selvsagt er penger det de fleste foretrekker. Gavekort er også en grei betalingsform fordi disse vanligvis kan benyttes i mange kjente butikker og til å kjøpe de fleste typer varer og tjenester. Penger betales vanligvis til din PayPal-konto, via sjekk eller din til bankkonto.

Betalte spørreundersøkelser anbefales til å alle som ønsker å tjene litt ekstra penger på nett. Det er enkelt, uforpliktende og det kan også være interessant. Gjennom å si din mening påvirker du beslutninger som tas i forhold til nye produkter og lignende. Man vil begynne å tjene penger nesten umiddelbart, men ha litt tålmodighet. Alt for mange gir opp fordi de tjener "for lite" penger i begynnelsen. De fleste selskapene vil ønske å se at du svarer skikkelig før du får de beste mulighetene. Betalte spørreundersøkelser vil lønnes seg dersom du gir metoden en skikkelig forsøk.

Vær derfor tålmodig og tjen litt penger på de første undersøkelsene du mottar. Da vil du forholdsvis raskt få tilbud som lar deg tjene mer penger. Her får du en oversikt over betalte spørreundersøkelser som søker Norske brukere. Det vil si at mulighetene til å tjene penger skal være gode.


 
Oversikt Gratis Betalte Spørreundersøkelser

Toluna er en stor internasjonal aktør som søker flere Norske brukere. De har svært gode nettsider som man bør bruke aktivt. Det vil gi muligheter til å delta i flere betalte spørreundersøkelser. Vi får flere tilbud fra Toluna hver eneste uke og anbefaler absolutt å benytte deres nettside for å tjene penger. En spørreundersøkelse fra Toluna gir alt i fra fem til flere hundre kroner. Anbefales!
 

Verdifull Mening er en Norsk tilbyder av betalte spørreundersøkelser som vi kun har gode erfaringer med. De reklamerer med at man kan tjene penger hjemmefra, noe som også stemmer. Verdifull mening søker flere deltagere, så her har alle muligheter til å tjene penger.

YouGov er et populære blant mange som benytter betalte spørreundersøkelser til å tjene penger. Dette er et internasjonalt selskap med egne Norske nettsider. De søker aktiv etter flere Norske deltagere. Spørreundersøkelser fra YouGov er vanligvis svært korte og lettfattelige og du vil ofte få tilsendt undersøkelser. Vi har ingen negative erfaringer med YouGov.
 
Ipsos Panelet er en av Europas ledende leverandører av betalte spørreundersøkelser. De er svært anerkjente og søker nå flere norske deltagere. Her kan man få muligheten til å delta i større undersøkelser som betaler svært godt. En av våre favoritter som absolutt anbefales.

TNS Gallup er et anerkjent selskap som de fleste kjenner til. Deres spørreundersøkelser blir ofte referert til i aviser og på TV. TNS Gallup søker flere deltagere og tilbyr deg betalte spørreundersøkelser. Vi har selv ikke forsøkt denne leverenadøren, men de har et usedvanlig godt rykte og er en stor og viktig aktør.

GlobalTestmarked er en annen internasjonal aktør som søker flere Norske deltakere. Vi har gode erfaringer med å tjene penger på deres spørreundersøkelser. Betalingen vil du vanligvis få i form av sjekk. Dersom lenken til GlobalTestmarked ikke er aktiv betyr det at de for øyeblikket ikke ønsker flere brukere. Vanligvis ønsker de flere deltagere til sine betalte spørreundersøkelser en periode hver måned. Vi holder dere oppdatert.

Meningstorget er en Norsk tilbyder av betalte spørreundersøkelser. Ryktet er godt og de er en viktig aktør på dette markedet. Som ved Globaltestmarked er det kun i perioder Meningstorget søker nye deltagere.  

Your Voice tilbyr deg å delta i online spørreundersøkelser. Medlemskap er gratis oss dette selskapet som søker flere deltagere til sine spørreundersøkelser. Spennende nettside som anbefales for deg som ønsker å tjene penger på spørreundersøkelser.

Flere artikler fra Penger Til Deg.
Deltidsjobb - For deg som leter etter deltidsjobb
Spare Penger - Nyttige tips om muligheter til å spare penger.
Lett Tjente Penger - Tjen penger på å spille dataspill.
Tjene Penger på Blogging - Nyttig for deg som ønsker å tjene penger på bloggen din.